Rogier Eenkhoorn

Rogier Eenkhoorn

Biografie

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan binnen het bankwezen, weet Rogier dat het een uitdaging is om innovatieve en vernieuwende ideeën verder te ontwikkelen en uit te bouwen. Als innovatieadviseur helpt hij ondernemers verder door te sparren, te verbinden, het inbrengen van inhoudelijke kennis en het vinden van financiering.

Hij is geboren en getogen in onze prachtige regio Zwolle en wil graag bijdragen aan de verdere economische ontwikkeling van deze regio. Het is de persoonlijke overtuiging van Rogier dat wij er alles aan moeten doen om verspilling van grondstoffen tegen te gaan. Omdat grondstoffen nou eenmaal eindig zijn. Hij wil de aarde netjes achterlaten voor zijn kinderen en eventueel ooit in de verre toekomst zijn kleinkinderen.

Daarom is hij blij dat we circulariteit in de Regio Zwolle belangrijk vinden en dat hij er in zijn rol als innovatieadviseur mee aan de slag kan. Want dat we ermee aan de slag moeten is duidelijk. Rogier is betrokken bij de organisatie van diverse circo tracks om ondernemers verder te helpen met circulair ondernemen.