Kennissessies

Invalid slider ID or alias.

1. Inspiratiesessie 'Het merk Raalte'

Door Dennis Melenhorst – gemeente Raale en Sandra Dijkstra – BrandsUp 

Inspiratiesessie ‘Het merk Raalte: versterken van het economisch klimaat in de gemeente’

We willen bouwen aan een sterke en positieve reputatie van de gemeente Raalte. De gemeente Raalte neerzetten als sterk merk. Een vlag waaronder we met elkaar varen en tegelijkertijd de stip op de horizon waarop we koersen. Daarmee trekken we meer bezoekers, bedrijven, investeerders en talenten naar onze gemeente. We willen de trots van alle betrokkenen versterken en hen helpen het economische verhaal van Raalte nog beter te vertellen.

2. Kennissessie Digitalisering

Door: Bart Jeurnink – Kennispoort Regio Zwolle

Digitalisering: Durven doen

Laat je inspireren in deze interactieve workshop verzorgd door Kennispoort Regio Zwolle. Hoe word ik beter online vindbaar voor mijn (potentiële) klant via de juiste kanalen. Welke werkprocessen kunnen efficiënter, effectief en foutloos worden ingericht. Hoe richt ik een webshop in? Welke voordelen bieden data-analyse mij? Ga samen aan de slag om ideeën te bedenken en uiteindelijk, wellicht met hulp van studenten, er invulling aan te geven.

3. "Fun" workshop Kracht van een goede profielfoto

Door: Maeike Blauw – Maeike Blauw Fotografie 

Alles draait om de kracht van de eerste indruk. Dit geldt ook voor je profielfoto op LinkedIn. Een pasfoto of een uitsnede uit een bestaande (vakantie)foto is namelijk nog geen goede profielfoto. Aangezien je profielfoto allesbepalend is voor je imago en uitstraling als je online netwerkt, is het dus verstandig om hier voldoende aandacht aan te geven! Tijdens deze workshop krijg je handige tips waardoor je meer uit je profielfoto en dus meer uit je LinkedIn profiel haalt. En krijg je de kans om een nieuwe profielfoto te laten maken.

4. Agile denken en werken

Door: Jasper Guldemond – Guldemond Pragmatiek 

Jasper gaat een luchtige workshop verzorgen over Agile denken en werken. Termen als Lean en Scrum zullen zijdelings aan bod komen.

5. Speeddaten

Door: Bram Steijn en Marcel Kalter – Achivers 

Doen waar het event voor bedoeld is: NETWERKEN.

Tijdens het speeddaten maak je in korte tijd kennis met een aantal ondernemers en ambtenaren. Aan de hand van het stellen van een paar tactische vragen ben je er snel achter wat voor vlees je in de kuip hebt. Nog niet uitgepraat met je date? Pak het gesprek dan weer op tijdens de netwerkborrel.

Het speeddaten is een ontspannen manier om je contacten voor morgen te leggen. 

6. Verandermanagement

Door: Hendri Meilink en Esther Besseling 

Volop aan het veranderen in je bedrijf? Of wil je zelf wel eens iets anders? In plaats van er wéér over te praten gewoon eens ervaren wat veranderen eigenlijk doet met jou of je collega’s? Deze sessie is volop in beweging en ruimte om te ontdekken waarbij je meteen 3 essenties van veranderen te pakken hebt.

Voor ondernemers die niet alleen willen luisteren, maar willen ervaren & doen!